Deze dag gaan we op onderzoek uit naar wat thuiskomen voor jou betekent. Welke beelden en associaties roept het bij je op? Bij thuiskomen kan het gaan om een fysieke plek maar ook een gevoel wat "thuis" oproept. Of misschien verbindt je ermee de plek waar je geboren bent of je voorouders begraven zijn. Thuiskomen. Dat kan betekenen het hebben van een thuis, van een reis thuiskomen, je daar thuisvoelen waar je moedertaal wordt gesproken of verlangen naar een plek waar je je veilig en geborgen voelt. En soms ben je wel in je huis maar moet je misschien nog thuiskomen bij jezelf?!
In de workshop hoef je het niet te bedenken want de intuïtieve tekeningen die je gaat maken wijzen vanzelf de weg naar dat wat gezien wil worden. Dat wat je ergens al weet maar je er nog niet zo bewust van bent.

Intuïtief tekenen en systemische opstellingen. Twee beeldtalen die elkaar gevonden hebben!
Intuïtief tekenen en systemische opstellingen gaan hand in hand en vullen elkaar aan. Elke taal communiceert vanuit haar eigen vorm.
Wendy d'Hooge, beeldend coach en tekentherapeute laat je zien en ervaren hoeveel informatie in beelden verscholen zit. In de ochtend maak je met eenvoudige opdrachten tekeningen. Je zult verstelt staan van de inzichten die dat oplevert!
Na de lunch nemen we deze tekeningen en inzichten als uitgangspunt voor de systemische opstellingen. Met de systemische opstellingen onderzoek je een vraag die je hebt, of je wilt iets onderzoeken wat door de tekeningen in beeld is gekomen.

In deze workshop
- ontdek je de verschillende aspecten die het thuiskomen voor je heeft
- leer je de kracht van beeldtalen kennen
- ontwikkel je meer bewustzijn over wat thuiskomen voor jou betekent
- krijg je inzicht in hoe het thuiskomen jou kan helpen om meer in je kracht te staan

Voor wie?
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in dit thema en de krachtige, helende, verbindende en inspirerende werkwijze van de beide beeldtalen. 

Datum: vrijdag, 11 september 2020
Tijden: van 10 tot 17 uur
Locatie: Ede
Deelnemers: minimaal 6, maximaal 8
Kosten: € 135 per dag incl. materiaal en arrangementskosten (koffie, thee, lunch etc.)
Trainers: Tekentaal: Wendy d'Hooghe; www.tekenpraktijkinbeeld.nl ; Systemisch werk: Iris Pinkepank
Tijdsinvestering: 7 uur

Coronamaatregelen:
We volgen de hiervoor geldende richtlijnen
Voor alle deelnemers geldt:
Als je je niet lekker voelt, blijf dan thuis.
Ga vóór deelname aan de workshop na of er in jouw omgeving besmettingen zijn geweest en of er een kans is dat je ermee in aanraking bent geweest. Neem bij twijfel even contact op.

Terug naar het aanbod