"Strength doesn’t come from what you can do. It comes from overcoming the things you once thought you couldn’t.
"
- Rikki Rogers

 

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is een proces dat je hele leven doorgaat. Leven is leren. Over jezelf en anderen, je familie, de wereld en je plek daarin. 
Persoonlijke ontwikkeling gaat ook over ontdekken. Ontdekken wie jij bent, tot welke mensen je je aangetrokken voelt, wie je beter uit de weg kunt gaan of wat je tot rust brengt.
Persoonlijke ontwikkeling is er ook op de momenten waarop je het even niet meer weet, twijfelt, het gevoel hebt vast te zitten of de weg kwijt te zijn. 

 

Het juiste moment

Wanneer is voor jou het juiste moment gekomen om stil te staan bij… Jou? En stel je voor dat het juiste moment NU is, wat zou je dan het liefst willen?
Er zijn talloze manieren om aandacht te besteden aan jezelf, wat jij voelt wat je nodig hebt. Voor de één is dat misschien Yoga, een ander zou misschien muziek willen maken of vaker op vakantie gaan.

 

Thuis komen bij jezelf

Wat kunnen wij voor jou betekenen?
We nemen je mee op reis. Letterlijk en figuurlijk de grens oversteken en je bagage opgeven bij de incheckbalie. 

Hoe zou jij het vinden om een week lang op het zonnige Tenerife thuis te komen bij jezelf? In een kleine groep van 4 tot 6 personen werken we met zeer uiteenlopende werkwijzen.  Daarin volgen we jouw en onze intuïtie en kunnen persoonlijke wensen gehonoreerd worden. Maar we zijn er ook om te genieten van het mooie eiland, plezier te hebben en er gewoon te ZIJN. 

Om thuis te komen bij jezelf is het soms nodig om letterlijk weg te gaan.
Het doel is om jou weer in contact te brengen met wie jij bent, met jouw intuïtie en kracht. 

De eerste reizen vinden in het voor- en najaar van 2019 plaats. 

Nadere informatie zoal zo spoedig mogelijk in de agenda te vinden zijn. 

Interesse? Neem vrijblijvend contact op: tel. 06-20084387

 

Terug naar het aanbod