Het Systemisch Atelier is een ontmoetingsplek voor mensen die met mensen werken, die met elkaar kennis en ervaring willen uitwisselen. Mensen die van en met elkaar willen leren. Ongeacht je functieomschrijving, of je in loondienst werkt, vrijwilliger of zelfstandig bent, of je veel of weinig ervaring hebt, het Systemisch Atelier heet je welkom om samen met ons het systemisch werk verder te ontwikkelen.

Het Systemisch Atelier biedt ruimte om met elkaar persoonlijke- en werkgerelateerde vragen te onderzoeken, bij voorbeeld door deze vragen in een opstellingsbeeld te zetten. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Door de systemische bril op te zetten gaan we met andere ogen kijken.

In het Systemisch Atelier wordt gecreëerd, gedacht, gevoeld, ontworpen, gelachen, gevoed en soms ook gebroed maar de kern is dat we met elkaar onze talenten gebruiken om in verbinding te groeien!

Vanaf April 2019 openen twee nieuwe Systemische Ateliers hun deuren.
Woon of werk je in één van die regio's en wil je eens komen kijken neem dan contact op met:

Harderwijk: Brenda van Alst- Schut - praktijkeigenwijze@gmail.com

Doetinchem: Tanja van Zuilen - tanjahelpt@gmail.com

Zijn de regio’s te ver weg voor jou en zou je graag ook in jouw buurt een Systemisch Atelier willen opzetten? Neem dan contact met ons op via info@cvsw.nl

Graag tot ziens in één van de Ateliers!

 

Terug naar het aanbod