Het Systemisch Atelier is een ontmoetingsplek voor mensen die met mensen werken, die met elkaar kennis en ervaring willen uitwisselen. Mensen die van en met elkaar willen leren. Ongeacht je functieomschrijving, of je in loondienst werkt, vrijwilliger of zelfstandig bent, of je veel of weinig ervaring hebt, het Systemisch Atelier heet je welkom om samen met ons het systemisch werk verder te ontwikkelen.

Het Systemisch Atelier biedt ruimte om met elkaar persoonlijke- en werkgerelateerde vragen te onderzoeken, bij voorbeeld door deze vragen in een opstellingsbeeld te zetten. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Door de systemische bril op te zetten gaan we met andere ogen kijken.

In het Systemisch Atelier wordt gecreëerd, gedacht, gevoeld, ontworpen, gelachen, gevoed en soms ook gebroed maar de kern is dat we met elkaar onze talenten gebruiken om in verbinding te groeien!

De nieuwe plek van het Systemisch Atelier Arnhem is :

Het Arnhems Boeken Café Libertas
Brouwersplein 7
in de binnenstad van Arnhem

Een bijzonder inspirerende omgeving waar we- zou gauw dat weer mag – elkaar gaan ontmoeten!
Daar gaan we met elkaar onze inzichten delen, elkaar inspireren en het systemisch werk verder ontwikkelen!

Het Systemisch Atelier opent haar deuren in 2020 telkens op maandagen van 10 tot 15 uur.
Data: 8 juni; 31 augustus en 26 oktober

Bijdrage in de kosten: € 30 per keer

 Graag tot gauw!

 Aanmelden en informatie :

 Via de website van Buro PiB: www.buropib.nl/systemisch-atelier-arnhem of door een mail te sturen naar Anita van Tienen: almvantienen@gmail.com

 Handig om te weten:

  • Voor collega’s in het werkveld met een SKJ registratie kan deelname aan het systemisch atelier gezien worden als een vorm van deskundigheidsbevordering, categorie informeel leren, eigen inbreng.  Mocht je hier meer over willen weten, vraag het Jeannique Wullink.
  • De kosten voor het Systemisch Atelier zijn 30,- euro per keer per persoon. Wanneer je deze kosten wilt declareren bij je werkgever of als scholingskosten   wilt opvoeren bij de belastingdienst kan je een factuur ontvangen van Buro PiB.
  •  In Doetinchem is dit jaar het Systemisch Seizoensatelier geopend. Check de website van Judith Lensink: www.kijk-mij-nou.nl
  • Er is plek voor maximaal 8 deelnemers per keer.

 

Zijn de regio’s te ver weg voor jou en zou je graag ook in jouw buurt een Systemisch Atelier willen opzetten?
Neem dan contact met ons op via info@cvsw.nl

Graag tot ziens in één van de Ateliers!

 

Terug naar het aanbod