Het Systemisch Atelier is een werkplaats voor professionals, pleeg-en gezinshuisouders, coaches, ambulant- pleeg- en jeugdzorgwerkers en vele anderen die met mensen werken. Hier gaan we op zoek naar nieuwe vormen van werken en samenwerken, naar inspiratie, verbreding en verdieping. Het werken met systemische beelden en het systemisch- pedagogisch gedachtegoed is hierbij voor ons een belangrijk uitgangspunt.


Andere vragen, andere antwoordenIn het Systemisch Atelier gaan we op zoek naar vragen die ons niet alleen individueel maar ook als groep, als collectief bezig houden; naar andere vragen en de antwoorden daarop. Want als we leren andere vragen te stellen, vinden we mogelijkerwijs ook andere antwoorden die ons verder helpen. In het Systemisch Atelier werken we met concrete vragen die collega’s inbrengen en met de grotere vragen – laat ik ze ‘maatschappelijke’ vragen noemen.

De interactieve bijeenkomsten in het Systemisch Atelier draaien om de kennis, kunde en nieuwsgierigheid van alle deelnemers. Samen waarnemen, samen nadenken, samen ervaren. Elkaar inspireren, bevragen en nieuwe inzichten vergaren!  

We vieren feest!


In februrai van dit jaar bestond het systemisch atelier in Utrecht 2 jaar.

Ons doel was om een “landingsbaan” te creëren.

Een ontmoetingsplek en werkplaats voor mensen en nieuwe ideeën. 
Dat is gelukt!We nemen afscheid van het “oude” Atelier wat een voedingsbodem heeft gegeven voor het ontstaan van 2 nieuwe Systemische Ateliers.


Vanaf juni 2019 zullen de nieuwe systemische ateliers in Doetinchem en Harderwijk hun deuren openen. Voor meer informatie hierover en aanmelding neem contact op met:


Tanja van Zuilen - tanjahelpt@gmail.com (Doetinchem)

Brenda van Alst-Schut - praktijkeigenwijze@gmail.com (Harderwijk)

 UitnodigingBij deze nodigen wij jou van harte uit om dit samen met ons te vieren
 op

12 april 2019 van 10.00-14.00 uur


Kitov,  Grave van Solmstraat 4
, 3515 EN Utrecht

Terug naar het aanbod