Centrum voor Systemisch Werk

 


Ons team

Iris Pinkepank (1958)

Iris PinkepankTrainer, supervisor, systemisch gezinstherapeute.
Richtte in 2004 het Centrum voor Systemisch werk op en werkt sindsdien als zelfstandig trainer, coach en supervisor.

Opleidingen en trainingen in:
HBO maatschappelijk werk en voortgezette opleiding management; driejarige opleiding systemisch werken met opstellingen in gezinnen en organisaties; lichaamsgerichte traumatherapie; intuïtieve ontwikkeling; systemische supervisie en coaching; systemisch werken met rituelen. Iris heeft ruim 25 jaar ervaring in het werk binnen de reguliere (jeugd)hulpverlening. “ Werken met een ander betekent vooral diep in contact met jezelf te zijn. Pas dan is wezenlijk contact mogelijk. Een contact dat zonder oordeel is en vanuit het hart.”
Sinds 2007 werkt zij nauw samen met Enamaria Weber-Boch, systeemtherapeute en oprichtster van het Diagnose en Seminar-Zentrum in Duitsland met en voor wie zij regelmatig systeem-pedagogische seminars in Nederland organiseert.
Voor contact:


Sylvia  Huisman (1969)

Sylvia HuismanTrainer en gezinstherapeute.
Sylvia is getrouwd en moeder van twee zonen.

Opleiding en trainingen in:
HBO pastoraal werk en SPH, gedragsveranderende gezinstherapie en AS-II problematiek, directieve gezinstherapie, Voortgezette Opleiding Contextuele gezinstherapie, systeem-pedagogische hulpverlening met opstellingen en systemische supervisie.
Sylvia werkt sinds 17 jaar daar waar haar hart ligt, in het systeemgericht werken met ouders en kinderen.
Haar werkervaring deed zij op bij verschillende instellingen in de ambulante en residentiële jeugdzorg en is nu als trainer en gezinsonderzoeker werkzaam bij de afdeling pleegzorg van Spirit te Amsterdam.
Naast het werken met gezinnen is fotografie haar grote passie. Die geeft zij vorm vanuit haar eigen bedrijf Clickflash Photography (www.clickflash.nl)
Voor contact: