Centrum voor Systemisch Werk

 


Tarieven en voorwaarden

Tarieven Particulieren:

Wij hanteren per 1 september 2009  de volgende tarieven:

De kosten voor een persoonlijk consult  bedragen € 70 per uur incl. 19% BTW.
De kosten voor een telefonisch consult bedragen € 60 per uur incl.  19% BTW

Mensen met een minimuminkomen die niet in staat zijn de volledige uurprijs te betalen verzoeken wij contact met ons op te nemen. Wij gaan dan samen kijken wat mogelijk is.

Tarieven organisaties:

Voor organisaties gelden afwijkende tarieven afhankelijk van de aard van de vraag en opdracht.

Algemene Voorwaarden

Het Centrum voor Systemisch Werk voert haar werkzaamheden uit met de grootst mogelijke deskundigheid en integriteit. Deelnemers kunnen altijd vooraf, tijdens en na workshops, trainingen en seminars informatie inwinnen. We gaan ervan uit dat deelnemers  zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen welzijn.
Inschrijving
Inschrijving vindt plaats door het invullen van het aanmeldingsformulier of het sturen van een e-mail,  maar is pas definitief na ontvangst van de kosten van de training, workshop, seminar, ed.
Betaling
Vindt plaats door overschrijving van de kosten van de training, workshop, ed. op rekeningnummer 2962983 van de ING t.n.v. Iris Pinkepank, onder vermelding van de naam van de training of het factuurnummer.
Gespreide betaling is eventueel en na overleg mogelijk. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Bij last-minute inschrijvingen is contante betaling bij aanvang van de training, workshop, ed. mogelijk.
Annulering

  1. Seminars/Gasttrainers
    Annulering tot 28 kalenderdagen voor het seminar is kosteloos. Daarna is 50% van de deelnamekosten verschuldigd. Bij annulering vanaf 7 dagen voor het seminar of terugtrekken tijdens het seminar is geen restitutie mogelijk. Wanneer u zelf zorgt voor een vervanger is dat mogelijk en worden geen extra kosten in rekening gebracht.
  2. Trainingen en workshops
    Annuleringen tot 14 kalenderdagen voor de workshop of training zijn kosteloos. Daarna wordt 50% van de verschuldigde kosten in rekening gebracht. Bij annulering 7 dagen of minder voor begin van de training of workshop zijn de volledige kosten verschuldigd. Wanneer u zelf zorgt voor een vervanger is dat mogelijk en worden geen extra kosten in rekening gebracht.
  3. Individuele coaching, supervisie en begeleiding
    De kosten hiervoor worden per zitting contant afgerekend. Bij annulering minimaal 24 uur van tevoren zijn geen kosten verschuldigd. Bij latere annulering wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Vergoedingen

De werkzaamheden van het Centrum voor Systemisch werken komen [nog] niet in aanmerking voor vergoeding door een ziektekostenverzekeraar. 
Eventueel is het onder bepaalde omstandigheden wel mogelijk voor u of uw kinderen een Persoonsgebonden Budget [PGB] aan te vragen. Voor kinderen tot 18 jaar wordt dit gedaan door Bureau Jeugdzorg.

omhoog